perjantai 5. helmikuuta 2010

Maailman ohuin kannettava Sonylta!

Suurin ongelma kannettavissa on ollut vuosikymmenien sen paino, sillä kannettavan tulisi olla kevyt, jotta se on helppo kantaa. Sony on helpottanut arkeamme ja julkaissut maailman ohuimman ja kevyimmän kannettavan! Tätä ennen paikkaa piti Applen MacBook Air 1.94cm paksuudella.
Sonyn uudessa VAIO X kannettavassa on 11,1-tuuman näyttö ja se painaa vain 780 grammaa ja on 13,9 millimetriä paksu. Silti siitä ei tehot lopu kesken, sillä siinä on Intelin 2 GHz prosessori, 64/128 GB SSD-kiintolevy. Perusakulla sillä voi surffailla netissä 3G-sovittimen ansiosta 8 tuntia ja tehoakulla jopa 14 tuntia. Hintaa laitteelle kertyy halvimmillaan 1750e. Lisätietoa laitteesta täältä.

Superpieni videokamera 2 megapixselin tarkkuudella

Opticam MD80 ActionCam kamerassa on 2 megapikselin video- ja stillkamera. Siitä huolimatta sen mitat ovat vain 5,5cm x 2cm x 2,1cm! Se kuvaa 720x480 tarkkuudella videokuvaa ja mukana tulee 2 GB:n muistkortti, jonka voi laajentaa jopa 8 gigatavuun. 2 gigan muistille mahtuu noin 1500 valokuvaa. Akku ladataan suoraan usb-liitännästä ja se kestää noin kahden tunnin kuvauksen.
Tämän mainion vehkeen voit vaikka kiinnittää rintapuseroon ja pistää kuvauksen käyntiin. Moni varmaan luulee, että tälläinen maksaa paljon? Näin ei kuitenkaan ole, sillä tämän saa halvimmillaa 45 eurolla Verkkokauppa.Comista.

torstai 4. helmikuuta 2010

Yhä useampi haluaa Flashin iPhoneen


Yhä useampi kuluttaja haluaisi, että Applen iPhone puhelin tai iPadi pyörittäisi Flashia. Näin ei kuitenkaan ole. Steve Jobsin mielestä Flash on liijan bugaisa, joten sitä ei kannata laittaa sotkemaan iPhonea. Lähes viikko sitten julkaistuun iPadiin odotettiin innolla Flash-tukea, mutta sitä ei saatu.
Adoben teknologiajohtaja Kevin Lynch olisi kuitenki halukas jakamaan Flashin iPhoneen. Applen puheenjohtaja Steve Jobs ei ole kiinnostunut hankkeesta, sillä hän oli kommentoinut että "liian hidas ollakseen käytettävä" ja "Flash on liian buginen".
Tulevaisuudessa voimme vain arvuutella, tuleeko Flash-tekniikka iPadiin tai iPhoneen. Kaikki Kevin Lycnhin mukaan on Applesta kiinni. Lisää aiheesta täällä.

Nokian uudesta C-sarjasta vuosi kuvia internettiin

Daily Mobilen mukaan Nokia julkaisee uuden C5-mallin Barcelonan mobiilimessujen yhteydessä. Odotetaan että Nokain uusi C5 kännykkä pyörittää Symbian S60-alustaan pohjautuvaa käyttöjärjestelmää. Uusi puhelin pitää sisällään FM-radion, HSPA-yhteyden, 2.2 tuuman näytön, 3,2 megapixselin kameran ja 50 megatavun muistin. Siinä on 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä ja paikka microSD-muistikortille.
Odotusten mukaan uuden C-sarjan puhelimet tulevat maksamaan normaalia vähemmän, mutta ovat silti laadukkaita
ja pitävät sisällään älypuhelimille kuuluvat ominaisuudet.

Nokia yrittää löytää uutta asiakaskuntaa uuden, edullisemman puhelinsarjan avulla. Näitä uusia puhelimia voi siis odottaa markkinoille jo maaliskuussa.

Aiemmin Nokian odotettiin julkaistavan uudet C-sarjan puhelimet jo viime tiistaina 2.02.2010, mutta julkaisu venyy ilmeisesti Barcelona messuille asti, jotka ovat 15.02.1010 - 18.02.2010. Lisää aiheesta täällä.